Create issue ticket

1 Mogući Uzroci za Povećan PR intervan u aVR

  • Perikarditis

    На што асоцира јака градна болка локализирана зад градната коска која продира кон левотo рамо? Кога се среќаваме со личност која има јака градна болка локализирана зад градната коска која се шири кон обете или кон едната рака, левото рамо веднаш помислуваме на миокарден инфаркт, но оваа болка може[…][publicitet.mk]

Dalji simptomi